ELS PILARS DE LA TERRA (SAGA ELS PILARS DE LA TERRA 1) Descargar EPUB Espanol


Ficha técnica

Título: ELS PILARS DE LA TERRA (SAGA ELS PILARS DE LA TERRA 1)

Autor: THOMAS O. HOLLMANN

Editor: ROSA DELS VENTS

Los datos publicados: 2017

ISBN: 9788416430949

Numero de paginas: 1072 p

Idiomas: Español

Valoración: ★★★★★

País: España

Tamaño del archivo: 56 MB

Formato de libro:

ELS PILARS DE LA TERRA (SAGA ELS PILARS DE LA TERRA 1) EPUB
ELS PILARS DE LA TERRA (SAGA ELS PILARS DE LA TERRA 1) PDF
ELS PILARS DE LA TERRA (SAGA ELS PILARS DE LA TERRA 1) DOC
ELS PILARS DE LA TERRA (SAGA ELS PILARS DE LA TERRA 1) TXT
ELS PILARS DE LA TERRA (SAGA ELS PILARS DE LA TERRA 1) MOBI
ELS PILARS DE LA TERRA (SAGA ELS PILARS DE LA TERRA 1) FB2
ELS PILARS DE LA TERRA (SAGA ELS PILARS DE LA TERRA 1) MP3
ELS PILARS DE LA TERRA (SAGA ELS PILARS DE LA TERRA 1) Torrent

ELS PILARS DE LA TERRA (SAGA ELS PILARS DE LA TERRA 1) Descargar Libros

Posted on by Admin in Libros

Els pilars de la Terraes una gran historia d'amor i d'odi, d'espiritualitat, d'ambicio i de cobdicia, de luxuria, maldat i venjanca a l'Edat Mitjana. La seva magia es irresistible...

L'obra mestra de Ken Follett.

Cap novel.la historica no ha captivat la imaginacio dels lectors tant comEls pilars de la Terra. Des que es va pub licar l'any 1989 ha estat el llibre preferit de milions de lectors d'arreu del mon i encara ara ho continua sent, fet que l'ha convertit en un fenomen literari sense precedents.

La novel.la evoca de manera magistral la construccio de la catedral gotica de Kingsbride, a Anglaterra, en el segle XIX. El temple es converteix en la clau d'una historia absorbent i fascinant sobre la lluita pel poder, pero tambe sobre la dura realitat de la vida d'en Tom Builder, mestre constructor, i la seva familia.

Els pilars de la Terraes l'obra mestra de Ken Follett. Constitu eix una evocacio excepcional d'una epoca fosca de passions violentes.

Ressenya:

El Mundo

Descargar [56MB]Mejores Libros

ELS PILARS DE LA TERRA
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros ELS PILARS DE LA TERRA en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros ELS PILARS DE LA TERRA en linea.
ELS ERICONS I LA TERRA FOSCA
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros ELS ERICONS I LA TERRA FOSCA en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros ELS ERICONS I LA TERRA FOSCA en linea.
DESCALC SOBRE LA TERRA VERMELLA. VIDA DEL BISBE PERE CASALDALIGA
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros DESCALC SOBRE LA TERRA VERMELLA. VIDA DEL BISBE PERE CASALDALIGA en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros DESCALC SOBRE LA TERRA VERMELLA. VIDA DEL BISBE PERE CASALDALIGA en linea.
LA TERRA CATALANA. LLIBRE QUART
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros LA TERRA CATALANA. LLIBRE QUART en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros LA TERRA CATALANA. LLIBRE QUART en linea.
POEMAS DE TERRA (LLIBRE PRIMER)
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros POEMAS DE TERRA (LLIBRE PRIMER) en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros POEMAS DE TERRA (LLIBRE PRIMER) en linea.
TERRA I GUERRA. (ROCAFORT DE QUERALT A L'EDAT MODERNA)
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros TERRA I GUERRA. (ROCAFORT DE QUERALT A L'EDAT MODERNA) en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros TERRA I GUERRA. (ROCAFORT DE QUERALT A L'EDAT MODERNA) en linea.
HISTORIA MILITAR DE CATALUNYA, III. LA DEFENSA DE LA TERRA
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros HISTORIA MILITAR DE CATALUNYA, III. LA DEFENSA DE LA TERRA en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros HISTORIA MILITAR DE CATALUNYA, III. LA DEFENSA DE LA TERRA en linea.
NARON. UNHA HISTORIA ILUSTRADA NA TERRA DE TRASANCOS
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros NARON. UNHA HISTORIA ILUSTRADA NA TERRA DE TRASANCOS en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros NARON. UNHA HISTORIA ILUSTRADA NA TERRA DE TRASANCOS en linea.
PAU A LA TERRA
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros PAU A LA TERRA en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros PAU A LA TERRA en linea.
O CEU SOB A TERRA
Descarga rapida! Descargar Gratis Libros O CEU SOB A TERRA en espanol PDF, EPUB, TXT, DOC. Gratis Audio Libros O CEU SOB A TERRA en linea.

Comentarios Libros

7 comentarios